sep
2014

Anna: Barnkläder!

Jag älskar kläder och har en ganska stor garderob. I alla fall enligt Axel. Själv tycker jag att en garderob aldrig kan bli för stor. Som nybliven mamma är kläder ofta det sista man tänker på, och nu går jag mest runt i mysbyxor och en bekväm tröja. Tröjan ska ju ändå av i tid och otid när William ska ammas, och som småbarnsförälder är det mer regel än undantag att man har fläckar på kläderna. Att vara snygg är inte direkt prio ett just nu om man säger så, men medan jag går omkring i bekvämlighetskläder har jag istället det stora nöjet att klä min son i fina kläder.

Barnkläder är verkligen ett stort intresse för mig och jag surfar ofta runt på nätet i jakt på både nya och begagnade sådana. Eftersom bebisar växer så snabbt är det ingen idé att köpa en dyr garderob som bara kommer att passa i några veckor, men det finns mycket begagnat att fynda och just eftersom bebisar växer så snabbt så kan vissa kläder vara så gott som nya. Man måste visserligen tvätta bebiskläder ofta, men om de är av god kvalitet från början håller de sig fina. Man kan fynda fina kläder av hög kvalitet till rena vrakpriserna, och det är ju bra både för plånboken och för miljön.

Ibland köper jag som sagt nya kläder också och jag har själv planer på att sälja vidare när jag har samlat på mig lite mer. William har inte hunnit växa ur så mycket än, och det jag har köpt är mest sådant som han kommer att växa i framöver. Det som är riktigt fint kanske jag kommer att spara, ifall det blir ett syskon någon gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *