okt
2014

Anna: Det perfekta tyget

tygSom ni kanske vet vid det här laget så älskar jag inredning. I vanliga fall brukar jag fixa och dona och göra om ganska ofta, men nu när vi har en liten finns det inte så mycket tid och ork till det. Så länge William kräver så här mycket tid och energi är jag glad så länge dammråttorna i hörnen inte blir så stora att de får egna dammråttor! Men lite inredning hinner jag förstås klämma in då och då.

För några veckor sedan satt jag och surfade runt och tittade på tyger online. Jag har nämligen funderat ett tag på att byta ut gardinerna i sovrummet, men jag har inte hittat något bra tyg när jag har gått i butiker. Jag köper sällan färdiga gardiner utan hittar hellre snygga tyger och syr själv, för då får man ju mycket mer att välja på och så får man gardinerna precis så som man vill. Den här gången var jag ute efter ett mönstrat tyg i blåa och bruna nyanser, men något sådant hade jag alltså inte hittat. I alla fall inget som var tillräckligt fint.

Nu kom jag av en slump in på en sida som heter textilgallerian och där fanns det ett tyg som var otroligt vackert och som skulle passa perfekt. Jag beställde direkt och fick hem tyget snabbt. Sedan låg det visserligen ett tag innan jag hade tid att sy gardiner av det, men nu är de klara och sitter på plats. Jag älskar verkligen tyget! Det heter Ofelia beige/petrol och det känns nästan lite asiatiskt. Tänk körsbärsblommor ungefär. Det blev verkligen superbra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *