sep
2014

Anna: På jakt efter ett nytt matbord

matbordVi har varit på jakt efter ett nytt matbord ett tag och nu har vi faktiskt hittat ett som kan vara den vinnande kandidaten! Stolar har vi redan och de tänker jag inte byta ut. Det är trästolar som är inköpta på second hand och auktion. De har lite olika form men alla är målade i vitt så tillsammans ser de ändå ut som en enhet. Jag gillar när det är lite annorlunda men att det ändå finns ett tema som binder ihop. Till stolarna vill jag ha ett bord som gärna ser lite gammalt ut, rustikt i trä med en vacker skiva och gärna med vita ben så att det matchar stolarna. Och just ett sådant har jag hittat nu!

Jag letade runt bland matbord på trademax.se som är en väldigt bra sida när det gäller möbler och inredning, och då hittade jag plötsligt mitt drömbord. En sak som är lite roligt med det här bordet är att det har små lådor under skivan, och det känns väldigt smart och praktiskt! Tänk att kunna förvara servetter och annat där som man kan behöva ha nära till hands när man har ett litet barn vid bordet. Nu är ju inte William så stor än, men snart är vi där.

Bordet är också stort och rymligt och har ett underrede i vitt och en bordsskiva i mörkt trä som ser så där lagom sliten ut. Bordet ser framförallt väldigt mjukt ut, och det tycker jag om. Jag vill inte ha skarpa kanter och linjer, så för mig är det här bordet perfekt. Nu ska jag bara övertala Axel också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *