jun
2015

De små detaljerna ger värde

Jag vet inte riktigt om ni har tänkt på det, men att olika saker har olika effekt på olika rum. Det kan vara så att soffan som man har köpt känns väldigt naturlig och självklar, och man noterar den egentligen inte, oavsett hur mycket man än betalat för den. Men det som verkligen noteras och höjer intryck, värde och känsla av rummet kan istället vara den där retrovasen som står på soffbordet. Det är alltså en liten detalj i ett rum som gör en enorm skillnad, och det är precis samma sak på flera håll. Det är de små detaljerna som verkligen betyder något och som kan göra alla skillnad.

Det är precis det som vi har gjort i köket. Ett kök har ju klassisk utrustning, saker som man förväntar sig att se där, och ofta ser också sakerna väldigt likadana ut. Det betyder i sin tur att de blir som soffan som jag beskrev ovan, de är självklara ting som man inte reflekterar över och tar för givna. Då är det en bra idé istället att titta på detaljerna som man kan lägga till i köket. Vi gjorde det nyligen med en dessa brödrostar i underbara retrofärger.

brödrost från smeg

Vilken skönhet!

De här brödrostarna skapar verkligen någonting annorlunda i köket, de ger något extra i känslan och något som vi gärna noterar. Saken är den att det fortfarande ”bara” är en enkel brödrost, vilket gör det extra kul eftersom det då blir en speciell del av inredningen som samtidigt är väldigt användbart i köket. Så om ni vill få till lite förändring, som kan förändra hela atmosfären, är en sådan brödrost ett utmärkt alternativ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.