Om familjen Ringblom

Välkommen till bloggen om familjen Ringblom! Här bloggar vi, mamma Anna och pappa Axel, om livet som nyblivna föräldrar till lille William. Ni tycker kanske att det finns ett överflöd av föräldrabloggar och funderar på vad just vi har att komma med som är så speciellt, men faktum är att vi inte är så speciella. Vi är som vilken annan småbarnsfamilj som helst, och det är kanske just det som är det speciella. Vi försöker inte att vara något vi inte är och vi försöker inte romantisera livet som småbarnsförälder.

Här kommer du inte att kunna läsa om våra idylliska utflykter, att vi lagar all barnmat från grunden och att vår lille prins sover hela nätterna – tvärtom kommer vi kanske att klaga lite nu och då över sömnbrist, spillda barnmatsburkar och exploderande blöjor på promenaden när man är långt ifrån ett skötbord och rinnande vatten. Vi skriver här för att vi vill inspirera, underhålla och dela med oss, och det är också ett sätt för familj, släkt och vänner att kunna hålla koll på vårt numera hektiska liv där vi kanske inte har tid att personligen prata med alla som undrar hur det går för oss och vad vi sysslar med på dagarna.

Dessutom är bloggen ett sätt för oss att lufta våra tankar om sådant som inte har med bebisar att göra. Här skriver vi också om våra liv vid sidan av att vara förälder, och det kan handla om jobb, intressen och allt möjligt annat som vi vill dela med oss av eller som vi funderar på. Anna är väldigt intresserad av kläder och inredning, både till sig själv och till William, och Axel tycker mycket om träning och trädgårdsarbete. I dagsläget får vi förstås prioritera bort oss själva ganska mycket eftersom William kräver det mesta av vår tid och vår energi, men det gör vi så gärna!

För trots att vi lider av sömnbrist och inte riktigt orkar bry oss om vad vi har på oss och hur frisyren ser ut under majoriteten av veckans alla dagar så är vi ändå lyckligare än vi någonsin har varit, och vi älskar vår son mer något annat i hela världen. Vi hoppas att ni vill följa oss i vår vardag!

/Anna, Axel & William Ringblom